Cardio-Fitness

Cardio-Fitness, wat is dat?

Cardio-fitness is een duurtraining oftewel aerobe training of training van het algeheel uithoudingsvermogen. De training vindt plaats op geleide van de hartslag. De intensiteit wordt hierbij niet gemeten in de zwaarte van een gewicht of weerstand maar, in de hoogte van de hartslag. Cardio-fitness heeft positieve effecten op de conditie, gezondheid en lichaamssamenstelling. Cardio-fitness is een trainingsvorm waarbij m.b.v. met name elektronische fitness apparatuur zoals bijv.; hometrainers, roeimachines, stepmachines loopbanden, enz. gebruik gemaakt wordt.

Cardio-Fitness, wat doe je?

De les start met een warming-up. In dit gedeelte van de les worden er oefeningen gedaan, die gericht zijn op het bevorderen van een goede doorbloeding van de spieren en het verhogen van hartslag en ademhaling. Vervolgens gaan we gaan gedurende een bepaalde tijd en met een bepaalde, afhankelijk van persoonlijke doelstellingen en mogelijkheden, trainen op de elektronische fitness apparatuur. Om echt specifiek te werken (bijvoorbeeld vetverbranding) maken we gebruik van hartslagmeters om gedurende de cardiotraining in de juiste trainingszone te werken.Door deze training zal voornamelijk onze conditie verbeteren en onze vetverbranding gestimuleerd worden.
De les wordt afgesloten met een cool-down, waarbij hartslag en ademhaling weer omlaag worden gebracht, zodat de afvalstoffen uit de spieren goed kunnen worden afgevoerd en je je weer lekker kunt ontspannen.


Cardio Fitness Sportschool Multisports Arnhem

Openingstijden

Maandag:
9:00 - 22:00
Dinsdag:
9:00 - 22:00
Woensdag:
9:00 - 22:00
Donderdag:
9:00 - 22:00
Vrijdag:
9:00 - 22:00
Zaterdag:
11:00 - 14:00
Zondag:
11:00 - 14:00

Lidmaatschap

Prijzen vindt u onder lidmaatschap. U kunt ons ook bellen.
Lidmaatschap

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen. 026-3214195
Contact

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden downloaden.
Algemene voorwaarden

Copyright © 2022 Multisports. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by Puck Ras