Buikspieren

Als je op het internet zoekt naar tips over buikspieroefeningen kom je heel veel tegen. Veel van hetzelfde met oefeningen en veel tips.
Wat is wel goed en wat niet, wat helpt nu echt en wat niet? Allemaal vragen die dan door mijn hoofd spelen.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ik heel veel buikspieren getraind heb en ze best 'hard' zijn en ik niet of nauwelijks meer buikspierpijn krijg. Dus het idee heb, ik sta stil!
Juist door ze weinig te doen krijg ik weer buikspierpijn.
Nu is ook mijn ervaring dat je het niet alleen met oefeningen het redt om 'blokjes' te krijgen maar je daar uiteraard echt wel op voeding moet letten. En dat is echt niet altijd makkelijk, zeg maar gerust een opgave.

De hamvraag in dit stukje wat ik schrijf is nu: "wat is daadwerkelijk het beste"? Voor al die tips op het internet is wat voor te zeggen. 

Maar ik kwam dit artikel tegen dat ik eigenlijk met jullie wil delen omdat in dit verhaal naar mijn mening waarheid in zit en vooral ook om 'blessures' te voorkomen.Ik geef dan ook de credits aan de persoon die het geschreven heeft en ga het niet kopieëren en plakken op deze site. Dus ik ben blij met dit artikel en doe er je voordeel mee.

Hiermee ga ik niet zeggen dat ik niet meer af en toe de 'standaard' buikspieren zal gaan doen, maar ik zal toch beter opletten wat goed voor mijn buikspieren is! 

 

 

 

Openingstijden

Maandag:
9:00 - 22:00
Dinsdag:
9:00 - 22:00
Woensdag:
9:00 - 22:00
Donderdag:
9:00 - 22:00
Vrijdag:
9:00 - 22:00
Zaterdag:
11:00 - 14:00
Zondag:
11:00 - 14:00

Lidmaatschap

Prijzen vindt u onder lidmaatschap. U kunt ons ook bellen.
Lidmaatschap

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen. 026-3214195
Contact

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden downloaden.
Algemene voorwaarden

Copyright © 2020 Multisports. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by Puck Ras